Christmas Countdown

søndag 12. desember 2010

Lykt i hvitt og blått

Jeg husker ikke helt hvor jeg fant ideen til denne lykten, men syntes de var så fine at jeg bare måtte prøve å lage en slik :)
Selve lykten er laget av Bazzill kartong. Hullene er stanset ut med Spellbinders Classis Ovals LG. Vinduene er av gelatinplater. Designpapiret jeg har brukt på utsidene er fra Vibeke Spigseths kolleksjon for Poppydesign.
Stemplene er Magnolia og er malt med akvarellfarger.
Håndtaket er stanset ut med Martha Stewart kantpunch og dekorert med samme papir som lykten.
Håndtaket er festet med snøfnuggbrads, slik at det kan skyves til side når lokket tas av for å tenne lyset. Lyset er et batterilys, så det skal være rimelig trygt.
Snøfnuggene er stanset ut med en punch som var "gave" i et magasin jeg kjøpte
(jeg er veldig skeptisk til slike "freegifts", men denne har vært skikkelig bra - og så er det da veldig søte snøfnugg...)

Jeg lar lykten gå til Anonyme Scrapperes utfordring # 12 som er "Blått og hvitt", ettersom nettopp blått og hvitt er hovedfargene på lykten.

5 kommentarer:

 1. Such a gorgeous creation. Hugs Michele x

  SvarSlett
 2. En nydelig lykt!
  Ha en flott søndag, klem:)

  SvarSlett
 3. For et flott handtverk, nydelig lykt!!
  Takk for at du deltar hos AS.
  Klem, Anne.

  SvarSlett
 4. Så stilig denne var!
  Nydelig kreasjon!
  Takk for at du deltar hos AS!
  :D

  SvarSlett
 5. Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

  SvarSlett