Christmas Countdown

tirsdag 8. desember 2009

Pepperkakeby

Vi har laget pepperkakehus, og Hedda har hatt veldig stor glede av å lage landskap og å la nisser flytte inn i pepperkakebyen. Vi andre har ikke fått slippe så veldig mye til i "byplanlegginga" - men vi kosa oss stort med å bake, bygge og pynte i hvertfall.

5 kommentarer:

  1. Så stemningsfull pepperkakeby :o)
    Ha en flott førjulstid.
    Hilsen Anne Kristine

    SvarSlett
  2. Så koslig pepperkakeby og så mye flott du har laget i det siste. Kos deg videre i adventstiden
    God klem

    SvarSlett
  3. Milde måne så nyydelig!
    Så koselig by og så stemningsfull!!
    Ha ei fortsatt flott jul,
    klemmer fra Maya :)

    SvarSlett
  4. Hei Lisbeth.
    Tusen takk for besøk og koselig kommentar du la igjen i bloggen min, kjempehyggelig:)!! Så gøy å stifte nye bekjentskaper på denne måten!
    På lyset gjør jeg følgende: stemple på et hvitt papirlommetørkle,grovklipp så rundt og fjern alle lagene til du sitter igjen m det som du stemplet på.Legg det på lyset m/bakepapir over,og bruk varmepistol i sirkelbevegelser over,men ikke for lenge da det blir veldig varmt og SMELTER veldig fort!! mulig man kan bruke hårføner og,men det har jeg ikke forsøkt..
    Ellers har jeg jo titta litt hos deg også,må si jeg ble veldig begeistra over pepperkakehusene dine ♥ og de flaskeinnpakningene dine var helt SUPRE :)!! det har jeg ikke forsøkt meg på men fikk veldig lyst NÅ..!!

    ha en fortsatt fin romjul
    stor klem fra Heidi :)

    SvarSlett
  5. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

    SvarSlett